У центрі Москви біля метро Третьяковська проходить антиурядовий пікет на підтримку засуджених росіян за участь в акції на Болотній площі 6 травня 2012 року, напередодні інавгурації Путіна.

Акція узгоджена владою на 20 осіб, однак людей з російською опозиційною символікою принаймні вдвічі більше.

Учасники акції розгорнули банер "Свободу в'язням 6 травня", а також на підтримку інших засуджених росіян. Серед них Леонід Развозжаєв, викрадений в Україні.

Присутні скандують: "Путін злодій", "Росія без Путіна", "Ла-ла-ла", "Свободу політв'язням", "Росія буде вільною". Також можна побачити плакати з написом "Путін, жуй соплі, а не опозицію" і "Не помітили, як почали жити не в Росії, а в Бидлостані".

Багато учасників акції постійно беруть участь в антивоєнних пікетах проти вторгнення РФ в Україну. На їхньому одязі, крім білих стрічок, прикріплені жовто-блакитні, а також значки "Ні війні".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: У Москві побили проукраїнських активістів

Водночас на місці проведення акції двоє чоловіків з георгіївськими стрічками співають частівки проти опозиції і на підтримку влади РФ.

"Батьківщина, свобода, Путін", - резюмували виконавці частівок.

На місці акції її учасники з різними точками зору ведуть суперечки щодо "майбутнього Росії".

Порядок забезпечують працівники міліції, затриманих нема