Гуманітарний конвой з вантажем для "ДНР" потрапив в аварію у Воронезькій області. Причиною ДТП колесо, яке лопнуло на одному з "Камазів".

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на МНС Росії.

В аварії постраждало п'ятеро людей. Медики доставили двох постраждалих до Бобровської районної лікарні, ще двоє були доправлені в Лискінську районну лікарню. Водії отримали незначні забої.

Аварія сталася близько 10:30 за московським часом на 584 км федеральної траси "Дон". Конвой рухався в Ростовську область. Там повинна була сформуватися колона для відправки на Донбас.

Читайте також: Росія відправила на Донбас черговий "гумконвой"

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Водій спробував зупинити вантажівку, але за інерцією зачепив ще кілька машин з конвою вантажівок.

Аварія, за інформацією російського МНС, не впливе на доставку гуманітарної допомоги на Донбас. Розбиті автомобілі замінять на резервні. Загалом в колоні було 87 вантажівок.