У Тбілісі минулої ночі пройшла багатогодинна злива, яка підтопила кілька місцевих районів. Вже є 14 постраждалих.

Про це повідомляє УНІАН.

"За наявною на цей час інформацією, в результаті стихії, за попередніми даними, загинули чотири людини", - сказав керівник з управління кризами та безпеки при уряді Грузії Міндія Джанелідзе. Він також висловив "глибоке співчуття сім'ям загиблих".

Читайте також: У Грузії провели парад досягнень на честь Дня незалежності

За його словами, через стихію травми і каліцтва отримали ще близько десяти осіб. Їх - шпиталізували.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Багатогодинний дощ в грузинській столиці також призвів до підтоплення декількох районів міста.

Затопило двори, перші поверхи та підвали більше сотні приватних будинків, кілька підземних переходів і площ, постраждав і Будинок юстиції.

У воді виявилася також територія Тбіліського зоопарку. З вольєрів втекла частина тварин. В даний час спеціальні служби вживають заходів для їх пошуку і повернення.

За розпорядженням прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі для ліквідації наслідків повені створили надзвичайний штаб. До нього увійшли представники МВС, мерії Тбілісі та адміністрацій районів міста.

Роботу штабу координує рада з управління кризами та безпеки при уряді Грузії.