Президент Росії Володимир Путін дав низку доручень у сфері охорони здоров'я за підсумками наради з членами уряду.

Про це повідомляє news.mail.ru.

"Уряду спільно з органами виконавчої влади суб'єктів РФ проаналізувати причини зростання смертності населення в I кварталі 2015 року", - повідомляється на сайті Кремля.

Доповідь за результатами роботи повинні представити президентові 30 липня. Відповідальними за виконання призначено прем'єр-міністра Дмитра Медведєва і керівники регіонів країни.

Читайте також: Медвєдєв дав "поради" Україні щодо Донбасу

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що показник смертності в Росії всього за перший квартал поточного року виріс на 3,7%. За словами Медведєва, це "тривожні тенденції".

Як заявив глава уряду, причини зростання смертності пов'язані з рядом причин, одна з яких - збільшення тривалості життя, з чого випливає старіння населення. Крім того, мають місце бути соціальні та епідеміологічні проблеми, а також медичні фактори.