В американському Чарльстоні, штат Південна Кароліна, молодий чоловік влаштував стрілянину в африканській єпископальній церкві і вбив дев'ять осіб.

Про це повідомляє The Post and Courier.

"Ввечері в середу, 17 червня, чоловік увійшов до приміщення церкви, що є популярною серед темношкірого населення міста, і відкрив вогонь. Зловмисник з місця злочину втік", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Аваков розповів деталі стрілянини біля метро "Арсенальна"

Поки офіційних даних про кількість загиблих і поранених немає, проте член Палати представників Пітер Маккой розповів виданню про дев'ять жертв.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Цю ж цифру називає в твіттері кореспондент місцевого видання Post and Courier Мелісса Ботон, яка посилається на дані представника церкви.

Наразі відомо, що підозрюваний - білий чоловік. Його приблизний вік - 21 рік.

Стрілянина сталася в церкві, яку відвідують переважно члени афроамериканського співтовариства Чарльстона. Про мотиви нападу поки нічого не повідомляють.

Поліція перевіряє повідомлення про бомбу на місці злочину та, водночас, шукає зловмисника.

Правоохоронці оточили квартал, в якому розташовується церква.