В момент аварії обидва бізнесмени перебували в салонах крилатих машин.

Зіткнення сталося в аеропорту "Пулково". Літак олігарха Михайла Гурецького, вирулюючи на злітну смугу, зачепив крилом літак олігарха Юрія Ковальчука.

Про це повідомляє FlashNord.

Повітряні судна пошколиди один одному закінцівки крил. Після зупинки і огляду виявилось, що "травми" незначні і не є загрозливими для подальшого польоту. Як тільки це стало відомо їх власникам – літаки розлетілись.

Михайло Гуцерієв є власником компанії "Русснефть", а Юрій Ковальчук - співвласник банку "Росія". Олігархи брали участь у Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цікаво, що марки повітряних суден олігархів практично однакові - Bombardier Global Express – дальньомагістральні адміністративні літаки. Вартість кожного – приблизно 45 млн доларів США.

Читайте також: Росіяни заявили, що Ан-188 не український літак

Це не перша аварія літаків на просторах Росії за останні тижні. 4 червня під Астраханню розбився російський МіГ-29. В той же день при заході на посадку вилетів за межі злітної смуги та зазнав пошкодження Су-34.