Пасажирка рейсу Париж-Москва погрожувала поліції президентом Росії Володимиром Путіним. Через інцидент виліт літака затримали майже на годину.

Про це повідомляє Корреспондент.

"У мережі з'явилося відео, на якому пасажирка бізнес-класу в літаку кричить поліцейським "Путін вас вб'є!". Знята подія трапилася в п'ятницю, 19 червня" - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Харкові трамвай врізався в житловий будинок

За словами очевидців, жінка на борту літака авіакомпанії Аерофлот була в нетверезому стані.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Увійшовши до салону літака, вона почала поводитися зухвало. На зауваження співробітників авіакомпанії відповідала грубістю. Екіпаж викликав французьких поліцейських.

Побачивши їх жінка стала кричати поганою англійською: "Путін вас вб'є!".

Незабаром її зняли з рейсу, а виліт літака затримався майже на годину.

Нагадаємо, у квітня літак американської авіакомпанії Southwest Airlines з Чикаго в Манчестер затримали через напад пасажирки на сплячого попутника.

Жінка напала на пасажира за те, що він голосно хропів. Пасажир Ленні Мордарскі заснув, а через деякий час відчув, ніби його "кусають бджоли", він прокинувся, закричав. Жінка, озброївшись кульковою ручкою, накинулася на попутника, загрожувала розправою.

"Пасажирка була знята з рейсу за те, що тикала свого сусіда ручкою, намагаючись змусити його перестати хропіти", - наводить заяву авіакомпанії телеканал ABC 7.