Міністерство охорони здоров'я Південної Кореї повідомляє про дві нові загибелі людей від коронавірусу MERS. Таким чином кількість загиблих сягнула 27.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За даними влади, через діагностовані ще три нові випадки зараження, загальна кількість інфікованих складає 172 людини. У 14 пацієнтів стан оцінюють як критичний, тоді як близько сотні людей вже одужали і не потребують госпіталізації.

Читайте також: Через смертельний вірус у Південній Кореї постраждало вже близько 100 осіб

За даними ВОЗ, у світі зареєстровано понад тисячу випадків захворювання на MERS, майже третина інфікованих людей помирає.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близькосхідний респіраторний коронавірусний синдром (MERS) позначається високою температурою, впливає на роботу легень, органів дихання, а також може призводити до ниркової недостатності.