Протестувальники знову домовились зустрітися біля опери, яка розташована у півкілометрі від резиденції президента Вірменії.

Про це повідомив вірменський журналіст Арман Сулейманян, передає ТСН.

Збір нового мітингу, за його словами, запланований на 18:30. Люди хочуть повторити вчорашній успіх.

"У соціальних мережах наші популярні артисти постять інформацію, що прийдуть на сьогоднішню вечріню акцію та візьмуть із собою дітей. Це виклик всієї громадської спільноти. Жодна політична партія не бере на себе відповідальність за протести", — каже журналіст.

Також він зазначив, що напередодні серед натовпу людей активно діяли поліцейські в цивільному. Вони застосовували точкову та жорстоку тактику проти протестувальників та журналістів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Поліція застосувала нову тактику: демонстрантів вивозять за межі міста", повідомив Сулейманян.

За 30 км від Єревану у місті Аштаракі перебувають 8 активістів, та 5 людей у Абовян.

Під час розгону постраждало багато журналістів та техніки, у деяких з рук виривали фотоапарат.

"Цифри різняться – офіційні джерела називають 7 постраждалих, преса пише про 76, з яких 26 - в реанімації", - каже Сулейманян.

Читайте також: Поліція розігнала вірменський Майдан

Також журналіст розповів, що вірменські хакери зламали офіційний сайт поліції Вірменії. За всю історію країни не було подібних випадків, щоб боротьба велась проти державної структури.

Нагадаємо, акція протесту в Єревані почалася вчора вночі. Люди виступили проти зростання цін на електроенергію. Регуляторна комісія з комунальних послуг ухвалила рішення про підвищення вартість електроенергії майже на 17%. Це вже третє зростання тарифів в країні за останні три роки.