Учасники акції протесту у вірменському Єревані активізувались. Про це повідомляє блогер Арсен Аветисян з місця подій у своєму Twitter.

"Мітингувальники активізувалися. У поліцію летить різного роду сміття", - написав він.

Також він зазначив, що люди не збираються розходитись. Колона підійшла впритул до правоохоронців та скандувала: "Свободу і незалежність Вірменії" і "Боротьба до кінця"під барабанний бій.

У місті перекрили декілька центральних вулиць та підігнали водомети. Поліцейські поки також не вдаються до активних дій.

Демонстранти виступають проти підвищення цін на електроенергію. Також вимагають відпустити затриманих під час розгону акції протесту вранці 23 червня. Акцію організував громадянський рух "Ні грабунку!". Його членами переважно є молоді люди, не пов'язані з політичними силами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Вірменський "майдан" знову зібрав тисячі людей

Нагадаємо, вчора в Єревані поліція розігнала мітинг. Активісти протестували проти підвищення цін на електроенергію. Регуляторна комісія з комунальних послуг ухвалила рішення про підвищення її вартості майже на 17%. Це вже третє зростання тарифів в країні за останні три роки.