Лідери "Ісламської держави" прийняли присягу на вірність від своїх прихильників у Дагестані, Чечні, Інгушетії та Кабардино-Балкарії.

Також бойовики, які контролюють значні території Сирії та Іраку, призначили "правителя Кавказу". Про це повідомляє DW.

"Ми раді привітати солдат "Ісламської держави" з принесенням присяги на вірність халіфу. Він приймає її та призначає Абу Мухаммада аль-Кадар правителем Кавказу", - заявляє прес-секретар угруповання Абу-Мухамед аль-Аднані.

Читайте також: У Франції затримали підозрюваних у справі Charlie Hebdo

Американські експерти з "Інституту вивчення війни" уточнюють, що нову провінцію проголосили на російській території Північного Кавказу. Фахівці вважають цю подію результатом звернення від 21 червня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У повідомленні прихильники ісламістів у Дагестані, Чечні, Інгушетії та Кабардино-Балкарії присягнули на вірність самопроголошеному халіфу Абу Бакр аль-Багдаді.