Протестувальники вимагають знизити тарифи на електроенергію, а також закликати до відповідальності поліцейських, які застосували водомети проти активістів.

Через зростання кількості учасників акції протесту рух транспорту в центрі міста частково перекрито. Правоохоронні органи закликали протестантів звільнити перехрестя, щоб не перешкоджати руху.

Читайте також: Протести у Вірменії відбуваються вже у п'яти містах

Нагадаємо, що ввечері 22 червня щонайменше п'ять тисяч людей вийшли на мирну демонстрацію проти підвищення цін на комунальні послуги. У свою чергу, поліція відреагувала на цей протест водометами. Після розгону акції 25 людей звернулись до лікарні.

Також на акції протесту демонстранти вигнали журналістів кремлівського телеканалу "Зірка". Про це повідомив активіст Арсен Аветисян у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співробітники каналу намагались відзняти черговий абсурдний пропагандистський сюжет.

Раніше брехливі репортажі кремлівських телеканалів LifeNews, Росія 24 та інших неодноразово викликали невдоволення протестуючих. Але демонстранти лише дискутували із ЗМІ Кремля.