Влада Тунісу оголосила про закриття в субботу, 27 червня, 80 мечетей в країні після теракту, що стався напередодні. За останніми даними, теракт забрав життя 39 людей в готелі курортного міста міста Сус.

Прем'єр-міністр Тунісу Хабіб Ессід заявив, що мечеті стали місцем для розпалювання насильства і будуть закриті силами МВС протягом тижня.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Бойовики з угруповання "Ісламська держава" взяли на себе відповідальність за теракт, в якому загинули здебільшого відпочивальники з Європи. Одного терориста убили поліцейські, іншого затримали.

Читайте також: 27 людей загинуло внаслідок нападу на готель в Тунісі

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Міністерство охорони здоров'я Тунісу раніше заявило, що серед загиблих – громадяни Тунісу, Великої Британії, Німеччини і Бельгії, серед поранених є також одна громадянка України.

У Тунісі оголошений високий рівень терористичної загрози ще з березня 2015 року, коли озброєні ісламісти атакували музей Бардо у столиці країни, місті Тунісі, вбивши групу іноземців.