Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов зажадав від Роскомнадзора заблокувати Facebook через появу функції фарбування аватара в кольори ЛГБТ.

Про це повідомляє Lenta.ru.

"Це - грубе порушення російського законодавства. У Facebook немає вікових обмежень, неможливо проконтролювати, скільки там неповнолітніх користувачів. Тому абсолютно нормальним буде вирубати Facebook на території Росії ", - сказав він.

Читайте також: Відтепер у Facebook можна забарвити аватар у кольори веселки

Депутат пригрозив звернутися до президента Росії Володимира Путіна та ФСБ у випадку, якщо Роскомнадзор проігнорує його лист.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Будь-які нормальна людина непоміченим це не залишить. Якщо Роскомнадзор залишить, значить вони грають на боці тих, хто хоче зла нашій батьківщині" - додав Мілонов.

Функція, за допомогою якої користувачі можуть забарвлювати свої аватари в кольори веселки, з'явилася в Facebook після того, як 27 червня Верховний суд США легалізував одностатеві шлюби на всій території країни.

Одним з перших свій аватар пофарбував у кольори ЛГБТ засновник соцмережі Марк Цукерберг.