В околицях міста Нефтеюганськ Ханти-Мансійського автономного округу рятувальники МНС третій день намагаються ліквідувати наслідки прориву на нафтопроводі. Про це повідомляє ugrapro.ru.

Площа розливу в даний час перевищує 10 гектар.

"Ну ось, тепер нас не просто топить, а топить з нафтою. Тепер ні скупатися, ні риби не буде, ні на дачах нічого рости не буде. Після вчорашнього пориву труби", - написала в соцмережі мешканка Нефтеюганска Євгенія Чернова.

Експерти уточнюють, що жителі Нефтеюганска, Нижньовартовська і Сургута постійно страждають від затоплення, проте влади автономного округу не приймають ніяких дієвих заходів.

Матеріал по темі: Москву заливає рекордний за потужністю злива (відео)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Видання пише, що повідомлення про масштабну екологічну ситуацію може не дійти до Кремля, оскільки торкається інтересів двох високопосадовців - президента державної нафтової компанії "Роснефть" Ігоря Сечіна і ТВО губернатора Югри Наталії Комарової.

Нагадаємо, що в Росії затопило Сочі і Воронеж, стихія з вітром і сильним дощем дійшла до Москви.