Літні кияни 76-річна Надія Старченко та її 78-річний чоловік Ігор Ціпріановіч зуміли вижити під час терористичної атаки на готель в Сусі. Жінка отримала вогнепальне поранення в ногу.

Чоловік плавав у морі, коли помітив, що терорист в чорному став розстрілювати людей на пляжі.
Ігор Ціпріановіч кинувся до дружини - вона була поранена, але жива. Надію врятувало те, що вона зметикувала прикинутися мертвою. Жінці на сусідньому лежаку пощастило менше - терорист добив її декількома пострілами.

Чоловік відправив дружину на швидкій до лікарні, а сам повернувся у готель.

Надія Старченко пережила операцію на нозі. Незабаром жінку виписали з лікарні, тому що поранення виявилося неважким. Зараз пара вже повернулася до Києва.

Літні люди любили подорожувати, раніше відпочивали в Єгипті та Тунісі, тур в злощасну "п'ятірку" обійшовся їм у $ 2500 на двох за тиждень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Після теракту в Тунісі на тиждень закривають мечеті

Нагадаємо, раніше повідомляли, що ще одна уродженка України (громадянка Бельгії Світлана Лемер (Новосельська), загинула під час розстрілу. 54-річна жінка, яка вже 15 років жила за кордоном, відпочивала з чоловіком-бельгійцем Емілем і їх спільними друзями в Imperial Marhaba. Рятуючись від куль, чоловік пірнув у море, а Світлана, не добігла до води. Жінка померла в лікарні від тяжких поранень. У неї залишилися дорослі дочка і син.