Один з найбільших американських телеканалів NBC оголосив про припинення співпраці із мільярдером Дональдом Трампом. Причина цього стали образливі висловлювання багатія на адресу мексиканських іммігрантів.

Про це повідомляє Еuronews.

Кілька днів тому кандидат на пост президента США Трамп заявив, що Мексика надсилає до США людей, які займаються криміналом.

"Мексика надсилає нам не найкращих людей. Вони надсилають громадян, які мають багато проблем, і вони привозять до нас ці проблеми" - заявив мільярдер.

Він додав, що мексиканські іммігранти привозять до США наркотики, вчиняють злочини та ґвалтують.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Мільярдер Дональд Трамп йде в президенти США

Бойкот Дональду Трампу оголосили також найбільший мексиканський медіахолдинг Grupo Televisa, а також найбільша іспаномовна телемережа США Univisión. Керівництво телеканалів NBC повідомило, що не буде транслювати щорічні конкурси краси "Міс США" та "Міс Всесвіт". Вони були частиною спільного виробництва телекомпанії та мільярдера.

У свою чергу Трамп не збирається вибачатися за свої слова. Навпаки, він планує подати до суду на NBC.