Сьогодні в Санкт-Петербурзі "General Motors" повністю зупинив виробництво свого заводу. Про це повідомила представник ТОВ "Джі Ем Авто".

"До 30 червня у нас тривало великовузлове складання. З 1 липня завод буде законсервовано. Тут залишається невелика частина співробітників, яка буде підтримувати завод в законсервованому стані", — розповіли у компанії.

Читайте також: Франція заарештувала рахунки і майно Russia Today і ТАСС

Нагадаємо, що у березні "General Motors" заявив про намір вивести бренд "Opel" з російського ринку, а також законсервувати свій завод в Санкт-Петербурзі.

Санкт-петербурзький завод General Motors працював з 2008 року. На ньому значилися близько тисячі робітників. Підприємство випускало моделі "Chevrolet Cruze", "TrailBlazer", "Opel Astra", кілька моделей "Cadillac".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще