Спікер Російської Держдуми назвав Фінляндію "м'якотілою" за те, країна не дала йому візу.

Відео з реакцією Сергія Наришкина на відмову пускати його до Європи можна переглянутии на сайті телеканалу "Дождь".

Російський політик назвав політику Вашингтона агресивною і попередив, що "жодні окрики з-за океану не зупинять росіян і європейців від бажання бути разом". Також він не полишає надії взяти участь у засіданні ОБСЄ, куди йому не вдалося потрапити через заборону Фінляндії.

За його словами, наступний саміт ОБСЄ відбудеться в Монголії, й ця країна-хазяйка засідання не зможе не пустити до себе росіян.

Читайте також: Делегація Росії образилася на фінів і відмовилася їхати на саміт ОБСЄ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Наришкін фігурує у списках санкцій ЄС. Це означає, що йому заборонено в'їжджати до Європи. Через це Наришкин, який мав представляти делегацію РФ на саміті ОБСЄ, не зміг прилетіти до Фінляндії. Аби помститися за жорстку позицію ЄС, Кремль заявив, що взагалі скасовує поїздку своєї делегації на засідання.

Нагадаємо, 24 червня Парламентська Асамблея Ради Європи продовжила санкції проти делегації Росії до 2016 року, оскільки РФ відмовляється припинити агресію проти України і звільнити окупований Крим.