Саудівський принц Аль-Валід пообіцяв перерахувати благодійним організаціям весь свій статок, який оцінюється в 32 мільярди доларів.

Насамперед гроші мають піти на боротьбу за права жінок, вивчення невиліковних хвороб, на допомогу жертвам стихійних лих і популяризацію здорового способу життя, повідомляє ВВС.

Терміни переведення коштів не встановлено. Імовірно, процес займе кілька років. Також, за словами Аль-Валіда, його родина підтримала таке рішення. При цьому член королівської сім'ї не сказав, як такий крок вплине на його особистий добробут.

Читайте також: Дочці арабського шейха на весілля подарували золотий унітаз

Наразі саудівський принц займає 22-е місце в списку найбагатших людей у світі за версією журналу Forbes. Раніше він звинуватив Forbes в упередженості - що його статки "недооцінили".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У рейтингу за 2013 рік Аль-Валід займав 26-е місце з капіталом 20 мільярдів доларів. Сам принц заявляв, що його активи оцінюються в 29,6 мільярда доларів - відповідно, він міг би зайняти 10-й рядок списку. Через кілька місяців він подав до суду на Forbes.