Готелі країни щодня втрачають 50 тисяч іноземців. Про це повідомляє The Telegrath з посиланням на коментар голови Асоціації грецьких туристичних підприємств (SETE) Андреаса Андреадіса.

Однак видання зазначає, що кількість греків, які виїжджають за кордон, зменшилась.

Також Андреадіс наголошує, що якщо подібна тенденція збережеться, сильно постраждає і ринок праці, так як туризм істотно впливає на ВВП країни. Але і самі туристи опинилися у важкій ситуації: вони скаржаться на труднощі зі зняттям готівки та оплатою банківськими картками.

Читайте також: Еврогруппа не продлила программу помощи Греции

Слід зазначити, що греки, на відміну від туристів, можуть знімати в банкоматах лише по 60 євро. Обмеження зачепили міжбанківські перекази коштів за кордон та з-за кордону. При цьому обмеження для зняття валюти не торкнулись власників виданих банками інших країн карток.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще