У Росії ведмідь напав на відвідувачку кафе. Вона підійшла до тварини, щоб краще роздивитися її.

Про це повідомляє прес-служба поліції Томська.

"Близько 5:30 години до чергової частини відділу поліції № 1 УМВС Росії по Томську надійшло повідомлення про заподіяння травм відвідувачці кафе ведмедем, який жив у клітці на території закладу", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Китайцеві замість собак продали двох ведмежат (фото)

Згідно інформації, клітка була обгороджена. 24-річна дівчина пішла до звіра, поки її чоловік замовляв їжу в приміщенні кафе.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами чоловіка, повернувшись, він побачив, як ведмідь зловив жінку за руку. Наразі її із травмами госпіталізували до лікарні обласного центру.

Місцеве видання РІА Томськ з посиланням на власника закладу зазначає, що дівчина, імовірно, була п'яна і сама перелізла через півтораметровий паркан, за яким перебував звір.

За даними видання, ведмідь відгриз дівчині руку.

За фактом отримання травм правоохоронці встановлюють всі обставини. Проводять перевірку, за результатами якої ухвалять процесуальне рішення.