2 липня на островах зареєстрували другий випадок захворювання вірусом MERS. Про це розповіли в міністерстві охорони здоров'я держави.

Хворим виявився 36-річний іноземець, який прибув на острови 2 липня з Саудівської Аравії вже інфікований. Щоб не допустити поширення коронавируса, чоловіка помістили на карантин.

Зараз пацієнту вже краще, він одужує, відзначили в міністерстві.

Також медики попросили людей зберігати спокій, оскільки вони повністю контролюють ситуацію і причин для паніки немає.

Читайте також: У Південній Кореї від вірусу MERS вже загинуло 27 людей

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, перші випадки зараження близькосхідним респіраторним синдромом зареєстрували у Саудівській Аравії восени 2012 року. Переносники вірусу - кажани - передали його верблюдам, а ті - людям.

При цьому сучасна медицина виявилася безсилою проти хвороби. Єдине, що медики можуть зробити - це не дати вірусу поширитися далі, повідомляє ТСН .

Також нагадаємо, в Республіці Корея коронавірус забрав життя більше трьох десятків людей. Близько 3 тисяч осіб помістили на карантин.