Першу партію чохлів з цитатами з Євангелія вручили найактивнішим представникам молоді, які проявили особливу старанність у служінні Єпархії.

Про це повідомляє видання "Vlasti".

"Виборзька єпархія РПЦ вивела на ринок партію чохлів для гаджетів Apple, прикрашених цитатами богословів, єпископа Виборзького і Приозерського Ігнатія і патріарха Московського і всієї Русі Кирила", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Мережу підірвали меми на Путіна із Папою

Перша партія виявилася невеликою, через що інші прихожани не змогли отримати або купити такі чохли. Зараз у відділі розробляють нову партію.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На них нанесуть нові цитати із Євангелія, цитати богословів, патріарха Московського і всієї Русі Кирила і єпископа Виборзького і Приозерського Ігнатія. Проект не несе комерційної вигоди", - заявили у РПЦ.

"Євангельське слово або тематичний малюнок на чохлі будуть повсякденними супутниками молоді", - вважають організатори.