Російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон не може лікується за кордоном. Він раніше потрапив під санкції Європи через агресію Росії проти України.

Про це повідомляють РИА Новости.

"Якби ці європейські санкції стосувалися не тільки Кобзона, я б звернувся до Європейського суду, як це зробила Валерія, коли їй заборонили в'їзд в Юрмалу. Але санкцій зазнали десятки наших громадян, думаю, потрібно проявляти солідарність ", - зазначив Кобзон.

Тому, він звернувся за допомогою до президента Росії Володимиру Путіну, щоб той допоміг йому в лікуванні.

Співак підкреслив, що боротися з санкціями марно але якщо за станом здоров'я йому порекомендують прооперуватись в країні, яка наклала санкції, то він звернеться за допомогою до російського президента.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Кобзон дуже шкодує, що не зможе провідати онуків в Іспанії. Однак він так само продовжує висловлювати позицію Кремля, що введення санкцій - це навіть на краще.

Читайте також: Кобзон став "народним" у ЛНР

"Сочі відкритий, Байкал, Кисловодськ і Мінеральні води відкриті. У Геленджику буду очолювати журі. До Туреччини, будь ласка, приїжджай", - підкреслив він.

Також він зазначив, що "Європа відпочине без нас, а ми без неї". Він не відчуває ніякої трагедії з цього приводу.