У поліції Палермо 8 липня повідомили про конфіскацію активів людей, яких підозрюють у зв'язках з італійською мафією "Коза Ностра", на суму більш ніж 1,6 млрд. євро.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Джерело в італійській поліції зазначає, що злочинне угруповання підозрюється у сприянні в отриманні будівельних контрактів трьом братам і двом сестрам, яких описують як "бізнесменів" з сицилійського передмістя Палермо.

Ця операція по конфіскації майна, за словами поліцейських, є однією з найбільших за всю історію боротьби з сицилійської мафією.

Злочинні організації "Коза Ностра" спільно з калабрійськой "Ндрангета" і "Каморрою" з околиць Неаполя довгий час діють на території Італії. Однак в останні роки вони значно розширили свою діяльність в північних містах країни.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Мафія 40 років нелегально закопувала токсичні відходи в Італії

Трирічна рецесія в країні допомогла мафіозним кланам "розквітнути буйним цвітом".

У рейтингу протидії корупції від групи Transparency International Італія за минулий рік займає 69-е місце з 177 країн.