Делегація Роскосмоса, швидше за все, буде змушена відмовитися від поїздки в Австралію. Там буде проходити засідання робочої групи міжнародного комітету ООН з супутникової навігації. Причиною цього стали проблеми з візами для делегації.

Про це повідомляють "Ізвестія".

На 10 липня, дату виїзду, візи отримали лише двоє з десяти учасників російської делегації.

"Візи дали тільки двом членам делегації з десяти ... Я 9 червня повідомив оргкомітет симпозіуму IGNSS 2015 на полях якого проходить засідання робочої групи при ООН, про те, що якщо візи не отримають всі учасники делегації, то не поїде ніхто", - заявив співголова робочої групи щодо сумісності і взаємодоповнюваності Міжнародного комітету з глобальної навігаційної супутникової системи при ООН Сергій Ревнивих.

Читайте також: У Франції розморозили заблоковані за позовом ЮКОСу рахунки

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він наголосив, що австралійська сторона досить детально розпитувала його про службу в російський армії.

"Мені дзвонили з консульства, просили вказати, в яких частинах я служив, місця їх дислокації і навіть імена командирів", - зазначив Ревнивих.

Він додав, що в армії не служив і вказав про це в анкеті.

Російська делегація не поїде на засідання міжнародного комітету ООН з супутникової навігації, якщо сьогодні до обіду всі члени делегації не отримають візи.