У Саратовській області Росії міністерство освіти заборонило використовувати в школах і вищих навчальних закладах продукти та послуги іноземних інтернет-компаній.

Зокрема, тепер для саратовських школярів і студентів, а також працівників навчальних закладів під забороною інтернет-месенджер WhatsApp, соціальні мережі Twitter, Instagram, Facebook, електронна пошта від Google, Yahoo, MSN і AOL. Відповідний лист міносвіти Саратовської області направило в місцеві школи та вузи.

Читайте також: Співпраця з ФСБ в Росії будуть зараховувати до трудового стажу

Про це повідомляє російське видання "Комерсант".

Крім цього, представників навчальних закладів просять не розміщувати інформаційні бази і персональні дані на німецьких, британських і українських сайтах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

При цьому в міністерстві Саратовської області відзначили, що заборона не стосується приватного життя представників навчальних закладів.