Європейська група не може прийняти спільного рішення щодо Греції. Сьогодні міністри фінансів країн ЄС обговорюватимуть шляхи виходу Греції із кризи та створення економічних реформ.

Остаточне рішення ще не оприлюднено. Членам Єврогрупи дуже важко знайти єдиний шлях вирішення цієї проблеми. Як повідомляє президент Єврогрупи Єрун Дейсселблум, під час переговорів виникало багато суперечок.

У неділю о 16:00 за Брюсселем відбудеться зустріч голів держав та урядів країн Єврозони, а о 18:00 - зустріч голів держав та урядів всіх країн ЄС.

Переважна більшість проти того, щоб на основі грецьких пропозицій продовжувати переговори з Афінами щодо третього пакета допомоги.

Читайте також: Греція пропонує провести пенсійну і податкову реформу в обмін на кредит

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Німецьке видання Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung повідомило, що міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле допускав варіант виходу Греції з Єврозони як мінімум на п'ять років. Цей варіант узгоджений з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель.