Росія розглядає можливість прямих поставок енергетичної сировини до Греції для підтримки відновлення її економіки.

Про це заявив глава Міненерго РФ Олександр Новак. Передає delo.ua.

"Російська Федерація має намір підтримати відновлення економіки Греції шляхом розширення співробітництва в енергетичному секторі. У зв'язку із цим ми вивчаємо можливість організації прямих поставок енергетичної сировини на адресу грецької держави найближчим часом", - заявив чиновник.

Політик зазначив, що відповідне угоду підпишуть протягом декількох тижнів.

Матеріал по темі: Єврогрупа продовжує вирішувати долю Греції

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що після проведення референдуму в Греції з приводу вимог еврокредиторів прем'єр-міністр Греції подзвонив президентові Росії Володимиру Путіну і попросив підтримки. У Кремлі заявили, що при необхідності уряду Греції нададуть допомогу.

Сьогодні міністри фінансів країн ЄС обговорять шляхи виходу Греції з кризи і створення економічних реформ. Остаточне рішення ще не прийняли, переговорники не можуть знайти спільне рішення.