На Берлінському тижні моди дизайнерка Сема Гедіке в якості експерименту задіяла в своєму показі моделей-карликів.

Це був справжній шок. Низькорослі люди різного віку та професій підкорили гостей показу престижного Тижню моди в столиці Німеччини своєю щирістю і безпосередністю, з якою вони в якості моделей представили колекцію "На рівні очей".

Моделі-пампушки розміру плюс, моделі-альбіноси і манекенниці зі вродженими дефектами шкіри вже заявили свої права на подіум. Тепер, здається, це впевнено зробили моделі-карлики.

Читайте також: Сестра Періс Хілтон вийшла заміж за спадкоємця Ротшильдів

Дизайнерка Сема Гедіке каже, що таким чином вирішила привернути увагу до дискримінації прав людей, що не вписуються у рамки загальноприйнятих стандартів краси.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні цією категорією людей нехтують. А адже вони можуть бути не тільки працівниками цирку, а й представниками будь-яких престижних професій! Давайте пустимо їх нарешті в наш світ!" - сміливо запропонувала кутюр'є.