Несподіване відеоповідомлення для українців зробили жителі Республіки Бурятія, що в Росії. Молоді люди докоряють українцям у невиправданій ненависті до "братських народів", до яких вони раптом зарахували і себе.

"Бойові буряти Путіна" спростовують той факт, що в Україні за терористів воюють буряти. Пропагандистське відео було опубліковане на каналі Національного продюсерського центру Мережа в Youtube.

"Ми, бойові буряти Путіна, звертаємося до переляканих жителів України. Ви настільки піддалися параної, що боїтеся власної тіні. Колись братські народи стають для вас ворогами, ви відмовляєтеся від власної історії, ведетеся на провокації. Вам усюди увижаються то буряти, то росіяни, то чеченці з ГРУ. Наступним кроком стане новина, що в Україні затримані хоббіти, послані Путіним", - говориться в обігу.

Виявилось, що серед них є юні прогнозисти в області економіці, які пригрозили, що "економічна ж ситуація у Україні давно летить в європейську промежину Кончити Вюрст".

З думкою хлопців, на ролику явно б не погодився б бурят Доржі Батомункуєва, танк якого був підбитий у Донбасі. Він вперше визнав, що представники цієї етнічної групи воюють на Донбасі. Тоді обгорілого окупанта відвідав одіозний співак Іосиф Кобзон і коли дізнався, що перед ним не руський, вигукнув: "Ви бурять? Я так рад!".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: П'ять країн попросили Радбез ООН створити трибунал по Boeing-777

До речі, це вже не перше пропагандиське відеозвернення адресоване Україні. Так, взимку прокремлівські активісти від імені російського студентства записали ролик до українських студентів, у якому звинуватили Київ у розв'язуванні війни на Донбасі. Пізніше з'ясувалося, що вони не мають жодного стосунку до вишів Калінінграда, як вони заявляли. Пізніше з'явився ще один ролик, де російські студенти вибачилися за прокремлівських пропагандистів та за свою країну.