Вчора в Мінську на проспекті Дзержинського правоохоронці затримали п'яного чоловіка, який їздив на газонокосарці.

Про це повідомили в Державній автоінспекції Московського району столиці Білорусі.

Очевидці зателефонували в міліцію і повідомили, що в районі перетину проспекту Дзержинського з вулицею Уманської по тротуару на газонокосарці їздить п'яний чоловік.

Працівники ДАІ прибули на місце виклику і затримали водія газонокосарки. Ним виявився працівник одного з підприємств Мінська 1976 року народження. Чоловік має права майже всіх категорій, в тому числі на керування тролейбуса.

У крові затриманого виявили фактично смертельну дозу алкоголю - 3,14 проміле.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Читайте також: За хабарі позбавлятимуть життя у Таїланді

Нагадаємо, що це не перший випадок затримання "любителів їзди на газонокосарці". У 2010 році поліція штату Айова заарештувала чоловіка, який вночі виїхав на шосе на газонокосарці. Транспортний засіб рухався по дорозі номер 17 з вимкненими фарами. Про це поліцейським сьогодні вночі повідомили місцеві жителі. З'ясувалося, що горе-водій п'яний. Рівень алкоголю в крові чоловіка становив 1,9 проміле.

А в місті Седарбург шеф поліції заборонив 85-річному Бенджаміну Стейнбаху їздити по місту на газонокосарці. Дідок використовував цей вид транспорту з тих пір, як два роки тому у нього відібрали права за станом здоров'я. Про цей випадок дізналася громадськість. Незабаром анонімна жінка просто переслала скутер в Седарбург в подарунок містеру Стейнбаху.