Петербурзький депутат Євген Марченко написав листа в Міністерство закордонних справ Росії з проханням заборонити росіянам поїздки на курорти Туреччини, Єгипту та Таїланду.

Про це повідомляє "Российская газета".

Парламентарій у своєму зверненні наголосив, що відпочинок за кордоном не тільки став небезпечним для росіян, а й підриває їхнє здоров'я через відмінності в кліматичних умовах.

Він також перерахував головні небезпеки, що чекають росіян за кордоном. Це, на його думку, аварії на дорогах, порушення правил безпеки працівниками готелів, кримінальні зазіхання з боку місцевих жителів, отруєння продуктами і алкоголем.

"Необхідно терміново вжити заходів по суті даного питання, тим більше що ми можемо запропонувати відпочиваючим альтернативу", - підкреслив депутат.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Росіянина заарештували в Римі за матюки на українському мітингу (фото)

Марченко вважає, що гідною заміною курортам Туреччини і Таїланду можуть стати міста Золотого кільця Росії, Алтай, Байкал, Чорноморське узбережжя, а також Каспійське море.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року глава Чечні Рамзан Кадиров закликав росіян відмовитися від Європи. Замість цього, він запропонував їм відпочивати в Росії.