Сьогодні у Греції розпочалися масові 24-годинні страйки. Найбільша профспілка Греції ADEDY виступає проти введення урядом економічних реформ. Серед протестувальників є представники державного сектора, муніципальні службовці, фармацевти, лікарі і викладачі.

Основною вимогою учасників заходу є відмова грецького уряду від будь-яких економічних реформ.

Нагадаємо, що грецький уряд провів засідання щодо підвищення комунальних тарифів та скасування пільг. Такі рішення є частиною угоди між Грецією та ЄС. Європейська сторона домовилась щодо реструктуризації боргу та кредиту у розмірі 35 мільярдів євро на умовах виконання жорстких економічних реформ.

Представники державних посадах почали страйк сьогодні. Профспілка також закликала жителів столиці зібратися ввечері на площі Синтагма біля будівлі грецького парламенту.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Через дефолт Греція втрачає 50 тисяч туристів щодня

Сьогодні у грецькому парламенті відбудеться голосування щодо прийняття умов європейських кредиторів.