Російський виробник військової техніки "Уралвагонзавод" готовий постачати в Таїланд танки та вагони в обмін на фрукти та овочі.

Про це заявив генеральний директор компанії Олег Сієнко, передає "Інтерфакс".

"Вагони, дорожньо-будівну техніку і, традиційно, військово-технічне співробітництво через "Рособоронекспорт", - уточнив він асортимент товарів, які можуть постачати в Південно-Східну Азію.

Також Сієнко зазначив, що наразі сторони звіряють плани співробітництва, а також наявні можливості сторін.

"Ми готові хоч з учора, визначається лише питання взаєморозрахунків", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: У Росії заблокували сайт Esquire

Окрім бартеру на сільськогосподарську продукцію, за словами генерального директора, керівництво "Уралвагонзаводу" разом із компанією "Ростех" роздумують над можливістю обміну на товарні кредити.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський виробник важкої техніки "Уралвагонзавод" опинився на межі банкрутства. Банк вимагає через суд стягнути із заводу більше 6 мільярдів рублів і майже 40 мільйонів доларів заборгованості.