У соціальних мережах з'явилися нові фотографії попередніх робіт з будівництва моста через Керченську протоку. Про це повідомляє Кerch.com.ru.

Фотографії викликали бурхливу реакцію серед користувачів Інтернету. На знімках видно, що будівництво здійснюють кілька вантажівок і один трактор. Великої кількості робітників також непомітно - за винятком кількох людей.

"У грудні 2015 через керченський міст чи тунель вже буде ходити перший транспорт, і Україна позбудеться останньої можливості шантажувати Росію", - написав користувач "ЖЖ" з Росії.

Такий запис почали коментувати українські користувачі.

"Про міст взагалі забудь. Навіть якби Крим був міжнародно визнаною вашою територією, вам довелося б його споруду погоджувати з Україною, тому що ви блокуєте її Азовську акваторію", - відповів українець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: У Держдумі РФ назвали сезон в Криму "успішним"

Нагадаємо, що російська влада неодноразово заявляла про те, що будівництво моста через Керченську протоку завершать в грудні 2018 року і це буде наймасштабніший проект за останній час. За попередньою інформацією, воно обійдеться в сотні мільярдів рублів.