Серед 14 мітингувальників, яких затримала грецька поліція після масштабних безладів у Афінах під час підсумкового голосування в парламенті, жоден не виявився громадянином Греції.

Про це повідомляє The Independent з посиланням на грецьке видання Kathimarini.

Дванадцять чоловік із заарештованих затримали біля метро. Серед них четверо виявилися громадянами Німеччини, двоє - Франції, троє – Польщі. Решта були з Голландії, України, а також Австралії.

Ще двох людей заарештували за напад на поліцію. Вони виявилися громадянами Італії та Албанії.

Пізніше грецьке видання зазначило, що всього заарештували 25 осіб. Затримані були 38 осіб.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, заворушення в Греції почалися в середу ввечері, напередодні голосування в парламенті за пакет жорсткої економії і реформ в обмін на фінансову допомогу Греції з боку Європейського союзу.

Читайте також: У Греції страйкують проти "жорсткої" економіки (відео)

Мітингувальники вважають, що прийняття умов кредиторів та Євросоюзу є капітуляцією Греції, здачею її суверенітету. Вони відмовляються виконувати вимоги позичальників.

Бунтівники кидали в поліцію коктейлі Молотова, камені та інші предмети. Поліція, у свою чергу, відповідала сльозогінним газом та намагалась їх вгамувати.