Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив про відмову від іноземних продуктів, якщо їх аналоги випускаються в Чечні.

Про це він написав він у соцмережі "ВКонтакте".

Дане рішення було прийнято після відвідування нового комбінату дитячого харчування в Гудермесі.

"У планах комбінату виробництво 48 видів харчування з річним обсягом 48 мільйонів умовних банок. На цій же території діють консервний і м'ясний цехи, кондитерська фабрика і молочний комбінат. Крім того, розпочато створення молочного комплексу на 1,2 тисячі голів великої рогатої худоби", - розповів чеченський лідер.

Читайте також: Кадиров збив насмерть матір чотирьох дітей - ЗМІ

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, він додав, що має намір сісти на "чеченську дієту". Кадиров навіть пригрозив дружині стежити, щоб на його стіл не потрапляли продукти, виготовлені за межами республіки.

"Я публічно заявив, що відтепер на моєму столі не повинно бути продуктів, вироблених за межами Чечні, якщо аналогічні випускаються у нас. Більше того, я заявив, що розлучуся з дружиною Медні Мусаевною, якщо вона порушить цю заборону", - підсумував він.