Більше 300 людей поранені через залізничну катастрофу, що трапилась у Південній Африці. Інцидент стався напередодні ввечері на південь від міста Йоганнесбурга.

Про це повідомляє ВВС.

Один пасажирський потяг протаранив інший. В результаті зіткнення немає жодного загиблого. Травмованих пасажирів розвозять по лікарнях. На місці аварії працюють велика кількість рятувальників, пожежників та парамедиків.

Обидва потяги поки лишаються на коліях, тому рух у цьому напрямку повністю зупинений. Влада країни надала автобуси для перевезення людей. Поки фахівцям не вдалося встановити причину зіткнення пасажирських потягів.

Однак вже на ранок додому з лікарень повернулося близько сотні людей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Під час теракту біля Багдаду загинуло сто людей

"Хочу усіх заспокоїти, пасажири, що постраждали через аварію, отримують належну медичну допомогу. Вони шпиталізовані у сім лікарень різних міст, зокрема і в Йоганнесбургу. Рідні та близькі мають змогу їх провідати", - зазначила речниця залізничної дороги у Південній Африці Ліліан Мофокенг,.

Нагадаємо, у Римі внаслідок зіткнення двох потягів метро травмувались близько 20 людей. Постраждалих затисло конструкціями. Рятувальникам довелося діставати цих людей за допомогою спецінструменту. За попередньою версією, аварія стала через людський фактор.