У місті Колорадо-Спрінгс Сполучених Штатів п'ятирічна дівчинка випала з вікна третього поверху і залишилася жива завдяки улюбленій іграшці - персонажу із мультфільму "Посіпаки".

Про це повідомиляє The Mirror.

"На щастя, коли дитина падала з вікна, він продовжував стискати м'яку іграшку міньйона, яка пом'якшила падіння", - сказали в поліції Колорадо.

Читайте також: Відпочивальники врятували 14-річну дівчинку, яка вже захлинулась

Після падіння з висоти третього поверху, дівчинка лише зламала руку. Інцидент стався ввечері 16 липня в будинку, де мешкає її сім'я.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Довідка. Міньйони - персонажі комп'ютерного мультфільму "Бридкий я", випущеного компанією Universal в 2010 році. Жовті чоловічки завоювали популярність у дітей і дорослих і стали випускатися в якості іграшок. У 2013 році випустили продовження історії "Бридкий я - 2".

9 липня 2015 вийшов на екрани мультфільм "Міньйони". Він показав кращий касовий результат стартового уїк-енду за всю історію російського прокату. Аудиторія картини за перші чотири дні показу склала 3,55 мільйона чоловік.