Американська військова компанія Lockheed Martin Corp. купить підрозділ з випуску вертольотів Sikorsky Aircraft за $9 млрд.

Якщо узяти до уваги податкові пільги, то Sikorsky обійдеться у $7,1 млрд. Планують, що операція відбудеться вже в четвертому кварталі цього року, повідомляє telegraf.com.ua.

Таким чином, американський концерн ще раз підтвердить свій статус найбільшого оборонного в світі.

Прибуток авіаційного підрозділу Lockheed Martin за минулий квартал підвищився на 7%, до $4,13 млрд. А космічний підрозділ концерну зафіксував зростання прибутку на 10%, до $2,03 млрд.

Читайте також: Росія постачатиме в Таїланд танки в обмін на фрукти

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, недавно презентація нової бронемашини машини відбулася прямо на площі міста перед львівською облдержадміністрацією. А розробив її Львівський бронетанковий завод.

Перші такі бронемашини були представлені ще в квітні. Але вже в травні Міністерство оборони внесло цілий ряд змін до того зразка. Наприклад, в машині змінили конструкцію приладової панелі, а ще удосконалили електропроводку автомобіля.