Пілот грецьких збройних сил Гомер Сісостопулус злітав до Туреччини, щоб зняти гроші з банкомата. Про це повідомляє riafan.

Він приземлився в Туреччині на винищувачі F-16 недалеко від банкомату, зняв трохи більше 2 тисяч євро і, використовуючи складки місцевості для того, щоб його не помітили турецькі радари, повернувся на аеродром вильоту.

Французька радіостанція повідомила, що чоловік приземлився в трьох кілометрах від Секе, на покинутому військовому аеродромі.

Під час польоту майор мав контролювати ділянку Егейського моря, через якого останнім часом між Туреччиною і Грецією виникло безліч розбіжностей. Увійшовши в зону, де контроль грецьких РЛС був недостатній, пілот нібито знизився на малу висоту, після чого здійснив посадку в Туреччині.

Читайте також: Через дефолту Греція втрачає 50 тисяч туристів щодня

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За версією ЗМІ, бортовий номер літака з грецькими розпізнавальними знаками повідомив в поліцію турецький таксист, за даними з банкомату встановили ​​прізвище пілота.

Нагадаємо, що в Греції з банкомату можна зняти тільки 60 євро в день, іноземні перекази валюти до Греції призупинені.