Вступ Швеції до НАТО спровокує військові "контрзаходи" з боку Росії.

Про це заявив посол Росії в Швеції Віктор Татаринцев в інтерв'ю місцевим ЗМІ, - повідомляє УНІАН.

Засудивши "агресивну пропагандистську кампанію" в ЗМІ проти Росії, посол зазначив, що "Швеція- не є метою для збройних сил РФ".

Читайте також: Українсько-американські навчання підривають Мінські домовленості - Кремль

Відповідаючи на питання щодо зростання підтримки шведами вступу країни до Альянсу, посол попередив про відповідні заходи із російського боку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Путін зазначав, що будуть наслідки, що Росії доведеться вдатися до реакції військового характеру і переорієнтувати свої війська і ракети. Країна, що вступає в НАТО, повинна усвідомлювати ризики, яким вона піддається", - сказав він.

Нагадаємо, вчора в МЗС РФ заявили, що спільні навчання України і НАТО "здатні поставити під загрозу зриву прогрес, який намітився в мирному врегулюванні глибокої кризи" на сході України.