Віце-президент США Джо Байден з'явився в Білому домі з синцем під нижньою губою. Це сталося на святі на честь 25-річчя прийняття закону про захист прав американців з обмеженими можливостями.

Про це повідомляє Associated Press.

"Сам Байден на заході не виступав. Він стояв поруч з президентом США Бараком Обамою і посміхався", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Трамп засумнівався у військових заслугах Маккейна

Представники політика розповіли, що віце-президент травмувався під час гри зі своїм собакою по кличці Чемп. Це - німецька вівчарка, з якою Байден іноді з'являється на публічних заходах у своїй офіційній резиденції (Військово-морській обсерваторії США).

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Байдена називають одним із ймовірних суперників колишнього держсекретаря США Хілларі Клінтон в боротьбі за пост кандидата від Демократичної партії на президентських виборах 2016 року. Про імовірну участь у гонці він поки що не заявляв.

Найближчі вибори президента пройдуть у Сполучених Штатах 8 листопада 2016. У липні наступного року Демократична і Республіканська партії оберуть своїх кандидатів.