У Сінгапурі вчені розробили інноваційний препарат ETC-159, що може допомогти людству подолати багато різновидів онкологічних захворювань.

Про це повідомляє Express.ua

ETC-159 – перші ліки від раку, випущені в Сінгапурі. Вчені, які займалися його розробками, стверджують, що за допомогою їх препарату можна лікувати всі типи раку із клітинними сигнальними шляхами Wnt. Наприклад, рак кишечника, яєчників або підшлункової залози.
Наразі зібрано групу з 58 хворих на рак для проведення перших випробувальних досліджень на ефективність та безпеку препарату.

Також читайте: В Америці розцвіла найсмердючіша у світі квітка

Щорічно у всьому світі від раку помирають близько 8 мільйонів людей, із них майже 90 тисяч українців. На сьогодні проблема лікування раку лишається відкритою, а вчені продовжують пошуки все більш дієвих і доступних препаратів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще