Сьогодні, 21 липня, у центрі Стамбула біля бару невідомий чоловік стріляв у перехожих. Внаслідок стрілянини вбито одну людину і ще трьох поранено.

Про це повідомляє Daily News

Терорист відкрив вогонь всередині бару та на вулиці поруч з ним. Працівнику бару куля влучила в груди, його врятувати не вдалося. Серед трьох перехожих лише один тяжко поранений – йому вистрілили в голову, наразі він перебуває в реанімації. Як зазначають, двоє інших у стабільному стані.

Близько п'ятої ранку, щойно стало відомо про стрілянину, на місце кривавої події одразу вирушили аварійні служби, швидка допомога та поліція. Усіх постраждавших одразу відвезли до шпиталю Hamidiye Etfal. Оглянувши місце злочину, поліції вдалося з'ясувати, що інцидент трапився через сварку між відвідувачами бару.

Також читайте: Жертвами теракту в Туреччині стали вже 32 людини

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Терористу вдалося втекти, зараз його розшукує поліція.

Через декілька годин, поліцейську дільницю в азіатській частині Стамбула обстріляла група невідомих. Кількість поранених та загиблих на даний час невідома. У пошуках терористів турецька поліція оточила увесь район.