У Кенії пройде масова гола демонстрація проти пропаганди гомосексуалізму в Америці, приурочена до візиту президента США Барака Обами, передає All Africa.

"Обама має знати, що права гомосексуалістів - це для Заходу. Коли він в Африці, на своїй Батьківщині - то повинен дотримуватися наших прав", - заявив лідер Республіканської партії Свободи Вінсент Кидала напередодні демонстрації.

Масовий протест близько 5 тисяч голих чоловіків і жінок пройде в Найробі. Акцію організувала Республіканська партія Свободи Кенії на знак невдоволення "активною підтримкою гомосексуалізму" в Штатах.

Читайте також: У США показали заборонені фото одностатевих шлюбів (фото)

У маніфесті братимуть участь найняті повії з Найробі, Накуру та інших округів, зізнався Кидала. При цьому "жриці кохання" братимуть участь у протесті добровільно, так як вони побоюються, що в разі легалізації гомосексуалізму в Кенії втратять клієнтів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також кенійський політик заявив, що, якщо, приймаючи закон про одностатеві шлюби, президент США забув, у чому фізіологічні відмінності між чоловіком і жінкою, на його батьківщині про це нагадають.

Нагадаємо, в рамках попереднього візиту американського голови до Кенії Обама намагався переконати уряд декриміналізувати гомосексуалізм, однак влада навідріз відмовилися говорити про це.