Віднині іноземцям заборонено критикувати лідера КНДР Кім Чен Ина. Таке розпорядження було видане нещодавно в країні.

Згідно з новим законом у КНДР, іноземні посольства та інші іноземні організації у Пхеньяні не мають права використовувати та зберігати матеріали, у яких критикують Північну Корею або ж її лідера, повідомляє Time.

Під табу потрапляють фотографії, фільми, література, файли й інші матеріали, які зберігаються у вигляді твердих чи електронних копіях.

Відзначимо, що нещодавно обурення КНДР викликала американська комедія "Інтерв'ю". У ньому йде мова про провідні телешоу, яких запросили до Північної Кореї узяти інтерв'ю у її лідера. Журналістів же вербують спецслужби і наказують убити "вождя". У результаті цього в країні відбувається переворот.

Читайте також: Північна Корея відмовилась роззброюватися

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тоді влада комуністичної країни заявила, що фільм показує "безумство, що охопило Америку", і погрожували прийняти контрзаходи, якщо влада США не заборонять картину.