У вересні в Торонто проведуть благодійний марафон "Hike-a-thon for New Limbs", присвячений збору коштів на протезування в Україні. Продовження другого туру підтримки українців, влаштовує організація Canada-Ukraine International Assistance Fund.

Про це пише VIDIA із посиланням на повідомлення у Facebook керівника проекту Антоніни Кумки.

На думку Антоніни Кумки, їх захід дуже корисна та гарна подія, під час якої, окрім збору коштів на протезування, додатково кожному учаснику вручатимуться дрібні подарунки.

"Як це працює? Кожен учасник шукає собі спонсорів, які підтримають його участь у Hike-a-thon. Спонсори можуть давати фіксовану суму або за кожен пройдений кілометр, Мінімальна сума, яку потрібно зібрати дорослому для участі – $50. Дітям – $25", - пояснила керівник проекту.

Також читайте: Росіянин спалив себе через маленьку пенсію

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім цього, вона зауважила, що хода триватиме близько 2 годин — 7 км по Humber River Discovery Trail. Початок ходи выдбудеться на паркінгу під мостом Old Mill subway station і фініш у тому ж місці.

Як відомо з повідомлення, вперше цю ідею підтримала група протезистів i реабілітологів із Канади та США. Навесні вони, в рамках першого туру Проекту підтримки протезування в Україні, відвідали Україну та поділилися своїм досвідом роботи у складному протезуванні.